dilluns, 18 de juny del 2007

Olot de COLORS

El divendres 27 d'abril vam participar en l'activitat "OLOT DE COLORS". Aquesta pretenia fomentar les relacions entre països i persones, donar a conèixer projectes relacionats amb altres països, i que fomentin la relació entre aquests. El nostre projecte hi va ser exposat: vam explicar què és, què farem, com ho farem,què hem fet...També es va explicar el treball de recerca basat en aquest projecte i que està fent la Coral Albero. El reportatge elaborat per la Maria i la Mercè també va ser exposat i admirat en l'activitat. A part, també vam conèixer altres projectes com és la "coral" que va cantar en el "festival" i que ajuda a UNICEF amb ajuts solidaris.
Imagineu-vos si va anar que tots vam coincidir que el menjar que vam degustar era exquisit. Potser era perquè ja sabíem què menjariem. De totes maneres, hem de felicitar al pare d'en Zaka. Així doncs, podem dir que va ser un dia perfecte, no?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Les últimes notícies diuen que han arribat bé, que ja són a l'hotel i que han de dormir perquè l'avió va anar amb un retard bastant considerable.
Salam Malecum (s'escriu així?)

Anònim ha dit...

Molt bé nois i noies l'aventura ja ha començat passeu-ho bé i no oblideu la feina. Cuideu a l'Anna i la Tona.

Anònim ha dit...

NIT DE SANT JOAN, nit màgica, és la nit més curta de l'any i el dia més llarg. Sento els petards, veig fogueres i em pregunto com estan el grup de Marraquèix.
Doneu notícies, vinga!!!
PETONS DE REVETLLA PER A TOTS!!!!!

m@rt@ m@ll@r@ch

Anònim ha dit...

Per la revetlla de Sant Joan us vam tenir molt presents. Ben segur que per vosaltres també devia ser una NIT MÀGICA, Gaudiu cada moment de tot allò que veieu i feu.
Petons des de la Garrotxa.
Família Soler Vergés.

Anònim ha dit...

Sabem que esteu bé i que aprofiteu cada moment del viatge.
Sapigeu que estem amb vosaltres... i ansiosos de rebre notícies i imatges de la vostra aventura.
Rebeu des de 1498km de distància una abraçada ben forta.
Espunya-Feliu.