dimarts, 26 de juny del 2007

Des del "London Cyber" de Fes

Hola a tots; estem emocionats pels vostres comentaris, no cal que patiu tant que estem de primera. LES NOSTRES PROFESSORES SON DE PRIMERA!
Ei familia Espunya-Feliu, com que som molt democratics vam votar que era molt mes agradable viatjar amb tren, i aixi ha acabat!
Avui hem visitat la medina de Fes amb un guia molt reservat. Fes tambe es una ciutat fantastica, tot i que (tambe per democracia) creiem que es mes bonic Marraqueix.
A la medina hem visitat els curtidors (lloc on es tenyeix la pell) en que hem fet moltes fotos; hem visitat diferents oficis (fuster, ceramic, perfumista, ferrer, teixidor, herborista...) en que els especialistes en el tema han fet bona part de la seva feina. Despres tambe hem dinat en un restaurant marroqui ( ja som tots uns experts) que semblava un palau.

I fins aqui es tot des del "London Cyber" de Fes!

Petons per a tothom.

P.D.: Hi ha fotos noves!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Apa ja hi tornem a ser, si fòssiu vosaltres i el messenger ja us hauriem avisat però això va de primera, estem tot el dia enganxats al blog.
No patim, us enyorem una mica, i no en dubtem ni un moment que les profes són de primera al contrari cuideu-les que no n'hi han així.
Continueu així. Bona nit i descanseu.
Fis aviat Petons a tots/tes.
Arnau- Collell.

Anònim ha dit...

Que bé sentir-vos la veu.
Quines fotos més precioses.
A reveure.
Bona nit
Arnau-Collell

Anònim ha dit...

Bona nit família...
Sabieu que un personatge dels que teniu aprop va inventar el formatge...doncs va tenir la genial idea de posar llet en lloc d'aigua en un quall (darrer estómac dels remugats utilitzat com a cantimplora pels beduïns)i la llet es va quallar...i vet aquí. el formatge...
Quina enveja que ens feu...
Tona... funciona bé la música al desert,segur que té un so especial...
Anna, i la thermomix...l'anyores???
Lluc,et surten els peus pel llit,diuen que aquí els matalassos són més curts...
Petons a tots,

Família Guix-Mir

Anònim ha dit...

Hola de nou;
estem absolutament d'acord en que teniu unes professores de primera (aprofiteu l'oportunitat i encomaneu-vos de les seves virtuts).

Fins aviat i... tingueu seny.
Espunya-Feliu

Anònim ha dit...

Estimats expedicionaris:
Hem de reconèixer que tots i totes treballeu amb molta diligència. Veiem com aneu tirant endavant amb les gravacions i com cada dia tenim notícies noves al blog! Moltes gràcies. Desitgem que tot segueixi anant tan bé com fins ara i que seguiu gaudint de l'experiència. Les fotografies són precioses i l'enveja dels que us llegim va en augment.
Petons a tothom.
Fluvià - Mora

Anònim ha dit...

Hola mainada,
Veig que treballeu molt doncs el blog esta que treu fum.
Avui hem vist les vostres fotos i n'hi ha de molt maques. Veig que els natius us fan grans abraçades, molts de colors i que boniques les fotos d'en Zaka retrobant-se amb la seva família.
Suposo que a Fes tenen molta feina els especialistes dels oficis i sí, ja ho sabem que teniu unes profes de PRIMERA.
Esperem que sigueu gaudint del viatge i nosaltres des d'aquí amb una mica d'enveja seguim les vostres noticies amb molt d'entusiasme.
Molts de records per a tots
Casas - Guixeras
PD. Quina transformació la Mercè !!

Anònim ha dit...

Hola aventurers i aventureres, les fotos són "una passada". Esteu treballant de valent, però segur que també teniu temps per la diversió. A veure si ens expliqueu alguna anècdota, a alguna cosa divertida...
Tornareu amb un cúmul de sensacions viscudes extraordinàries. Quina enveja!
Fins la propera. Petons.
Soler-Vergés.

Anònim ha dit...

Ei! Torno a ser la Marta Sala!
Crec que no em deixa penjar comentaris!!!
Quina enveja que em feu!!!! I jo d' examnes!!
Espero que cuideu molt a les profes que valen un imperi- ejem, Tona, a veure si em portes un regalet, encara que sigui una llauna de Coca-cola etiquetada en àrab!
Un petóoo molt fort!!!

Anònim ha dit...

Hola a tothom!Estem seguint pas a pas tot el que feu, no ens faria rés compartir-ho amb vosaltres.Les trucades són molt esperades, sentir la veu coneguda omple molt.PROFES TENIU TOTA LA NOSTRA CONFIANÇA(ens ho demostreu dia a dia, grácies)
Ánims i una forta abraçada per tots,
Planella-Ibáñez
27-juny-2007 20h

Anònim ha dit...

Molts records de part de casa Arnau!
Espero que tot et vagi bé i que encara tardis una mica més jeje.
Que sàpigues que ho escric només perquè m'ho ha manat la mare jeje(sinó ja saps com es posa).
No de veritat, espero que t'ho passis molt bé i molts records d'en Sam també!

ferran.

Anònim ha dit...

Bona tarda a tothom,
Esperem que us ho esteu passant de meravella, nosaltres almenys sí, gràcies a tota la quantitat d’informació que ens passeu de primera mà, d’aquesta manera és com si fóssim nosaltres els que ens trobéssim en plena Àfrica, i no rodejats de l’estrès europeu que segur tant trobeu a faltar...(ironia). Desprès de gairebé una setmana estem convençuts que ja deveu estar totalment arrelats al país, a seva la cultura, al menjar tradicional..., però siguem sincers, un bon tall de pa amb tomata i embotit casolà també us el menjaríeu! (jo el vaig trobar molt a faltar,tot s’ha de dir...). De totes maneres gaudiu molt d’aquesta experiència tant genial, que la recordareu tota la vida!
Molts records a tots plegats i que acabeu de passar una bona aventura.

Ah! Les fotografies genials, Anna ets una crac, però David riu una mica, que estàs molt serio!

Salut.
Iglesias-Reixach (27-06-07)

Anònim ha dit...

Si l'enveja fes gratera...Ja veig que esteu estudiant de valent i que només penseu en tornar i desfer-vos de les professores que us acompanyen.
Records a tots des d'Olot i una salutació especial per a la Tona i l'Anna.
Halbert Brahmon

Anònim ha dit...

Bones a tothom;

El Marroc sembla preciós i molt diferent d'Olot. Ens sorprén les construccions i els colors.

Per les fotos sembla que us ho passeu molt bè.

Arnau, aprofita l'experiència i aprèn moltes coses[quan arribis ens les explicarás ;)]

Per cert, Arnau et queda molt bè el blau!jeje.

Passa't-ho molt bè!

Família Vallès-Fluvià

Anònim ha dit...

Hola Arnau,
de part d'en Pradip que et pregunti si aquí coneixen el Barça!! ah i per cert que estàs molt guapo de blau (aixó de part de la Fineta)! Que us vagi molt bé tot i disfruteu de la gent d'aquí!!
Molta sort

Anònim ha dit...

Hola, m´agrada molt el vostre blog, el llegeixo cada dia i em féu molta enveja, graveu totes les imatges a la vostra ment, que és molt guai recordar-les desprès, quan estigueu a casa. Ah!! a mi no em coneixeu sóc la Rouse, una amiga de la Tona i de l´Anna

Anònim ha dit...

Hola "penya", un encàrrec per la Maria. Ja saps com son"els pobles petits" a Sant Jaume, hores d'ara tothom sap de la teva aventura. Les teves amigues t'envien molts petons.Hi ha una senyora"la Pilar", que et demana que li portis un parell de postals i si pots un "pin" perquè en fa col·lecció. És el que té ser "tan popular".
Avui mirant l'itinarari, veiem que teniu Hammam de nou, a veure si us fan uns massatges com a Marraqueix . Esteu a l'equador del viatge. Encara us queda un munt de coses interessants per anar descobrint. DIVERTIU-VOS MOLT!
Ens ho passem "teta" podent estar en contacte amb vosaltres.
Fins aviat. Maria, petons de l'EDU.
Soler-Vergés.

Anònim ha dit...

Hola de nou, com anat el dia? esperem que esteu passant uns moments inolvidables.Des d'Olot tot molt bé, Demà teniu un dia mogut, però amb els massatges que us deuen haver fet, estem convençuts que esteu com nous.
BERT estem totalment enganxats a la pàgina esperant noves fotos i nous comentaris.
Un petonàs molt fort per tothom.
TONI I CARME.
28-juny-2007 21h