dimarts, 3 de juliol del 2007

Des de Meknes

Hem tornat a variar l'itinerari ( per questions logistiques i com no, democratiques.)
Principalment voliem anar a la zona del Dades, pero vam creure que no era gaire agradable fer 13 hores d'autobus, per tant hem fet una estada a Meknès, que es l'unica ciutat en que es pot visitar una mesquita (altrement dit hem fet un regal a l'equip de religio). Dema tornarem a agafar el nostre company de viatge, el tren. Ens agrada mes que els autocars. Aquesta vegada tambe sera per anar a Marràqueix (cami que vam fer a l'inversa d'anada). Per cert, agrairiem que les families diguessin quins records volen, no sabem que comprar!
Ah, ( i tambe va per a les families ) agrairiem tambe els comentaris sense informacions falses ( com pot ser la camiseta de l'Arnau , que ho hem comprovat i l'Arnau surt amb tres colors diferents ).
Pel que fa a Meknès, creiem que és la ciutat més occidental que hem visitat.
Ens despedim de vosaltres agraint els vostres comentaris (exceptuant-ne alguns).

Molts petons per a tothom
P.D.: Ara penjarem mes fotos.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tots/es:Feu molt bones cròniques i això ens ha permès en tot moment estar ben informats. Us ho hem d'agrair molt, a la Tona , a l'Ana i tots els reporters/eres.
Ara sí que esteu a la recta final. Que us vagi bé "el llarg viatge en tren".Ha estat perfecte "tanta demòcràcia",a veure si serviu d'exemple a més d'un. Quan arribeu però , ja ens explicareu, si ha estat tan fàcil decidir "coses"o a la Tona i a l'Ana, els ha sortit "fum" més d'una vegada.
Respecte els "records" sens dubte els millors seràn tot allò que ens explicareu de les vostres vivències i tot el que guardereu per sempre. Però deixant de banda la filosofia, podeu portar "cosetes" barates, que no pesin, que ocupin lloc, "originals", des de "coses" relacionades amb la cuina: tè, menta, espècies...Per les senyores "mocadors"," bijuteria", alguna sorpresa.....També "música" pròpia de la zona,algun llibre "original", alguna coseta per la decoració...
Estem convençuts, que si us poseu en el nostre lloc , us serà fàcil pensar en algun detall. Tingueu en compte com us "han quedat les butxaques".I recordeu qu estem segurs que totes les famílies tenim tantes ganes de que ens expliqueu "totes les aventures " Que aquest serà el millor regal.
Ah!, recordeu-vos de trucar quan arribeu al Prat per tenir una idea de quan us hem de venir a recollir.
Maria l'Edu i la iaia ja van donar l'encàrrec que havies trucat.Muà.
De nou bona tornada a Marraqueix i per si no us torneu a conectar, Bon viatge a casa i que el vol sigui "molt puntual".
Petons a tots /es.
Soler-Vergés.

Anònim ha dit...

Bon dia aventurers:
Com esteu? Suposo que ja teniu les motxilles plenes d'anècdotes i aventures viscudes, acabeu d'aprofitar les que us queden.
Ha esta meravellos veure el Marroc amb els vostres ulls i comentàris amb això ens sentim ben regalats. Al igual que la família Soler-Vergés esterem molt contents de sentir les vostres aventures i veure els vostres reportatges.
Avui sortiu a la contraportada del PUNT DIARI la vostra fama ja veieu va creixent . El titol diu MIL QUILÔMETRES NO SÖN RES i va acompanyat per una foto vostre de color. Esperem amb ganes la vostra arribada i si no ens podem conectar més fins aviat. Els últims dies de vegades són més cansats però acabeu d'agafar forces i continueu ajudant-vos uns als altres això és un bon equip.
Tona , Anna com esteu? Ja fan bondat aquesta tropa?
Apa a reveure i molts de petons per a tots. Fins aviat
Arnau-Collell

Anònim ha dit...

Els millors records per a les famílies: descoberta, amistat, il·lusió,coneixements... i pensant en material: fotografies, vídeos, gravacions,...
Esperem un periodisme d'èlit!!!.
Bona tornada! Aviat en seran 2996!!!
petons a tots i a reveure.
m@rt@ m@ll@r@ch.

Anònim ha dit...

Hola tropa,
Avui de bon matí, al anar a ca la Maua de Tortellà ens han dit que sortia la Mercè i tota la colla a la contraportada del Punt diari amb una foto a tot color.
També estem d'acord amb els altres pares quan diuen que el millor regal sera retrobar-nos i que ens expliqueu les vostres vivencies. Ei, peró no us oblideu de portar algun regalet, qualsevol record sera molt benvingut.
Tingueu un bon viatge fins a Marraqueix.
Ah, de veritat heu penjat més fotos?
Casas - Guixeras

Anònim ha dit...

Hola nois i noies,

Com podeu veure, això s'acaba...
Esperem que el viatge de tornada, tot i que deixeu enrera bons records i nous amics, el feu amb la mateixa il·lusió amb què vàreu marxar. Penseu que arribar no és el final de res, sino que ara comença una nova etapa d'aquest fantàstic viatge; explicar-ho, recordar-ho, editar el material i fer-ne difusió.
Teniu molta feina encara, per tant ànims a tots.
Estem convençuts que torneu enriquits d'esperit i amb una nova capacitat de relativitzar el que és important o imprescindible i el que no.
El que podeu estar convençuts, és que nosltres sí que estem il·lusionats de veure i viure el vostre projecte.
Esntem impacients per tornar-vos a tenir a casa.

Bona tornada

Espunya - Feliu

Anònim ha dit...

Bé família això que semblava tant llarg està arribant al final, i què podeu portar de regal, doncs les vostres vivències d' aquests dies, sobretot prepareu-vos perquè ens ho haureu d'explicar tot fil per randa. Penso que d'aquí uns dies haurem de fer alguna trobada per recollir tota la informació per no perdre detall, perquè ens heu tingut encandilats amb el vostre blog i les fotos i necessitem saber més d’aquest país que heu visitat. I per cert, com estant les vostres panxes ? Hem de tenir l’arròs bullit preparat ?. Lluc, pensa que tens una germana molt presumida , dues “abueles” i també la teva padrina. El pare i la mare ja tenen ganes de sentir la teva veu . Un petonas a tots i a totes. I una vegada més, gràcies Anna i Tona per tot.

Família Guix- Mir

Anònim ha dit...

Hola nois,
ja veig que no sóc la única que tinc ganes d'escoltar en directa les vostres narracions...
ahir us vaig veure al diari i vaig correr a dir-vos-ho però ja m'havien passat al davant.
Vaig escanejar la CONTRA del PUNT i us la vaig enviar a l'adreça de l'Anna.

Una abraçada ben forta i, ara si, fins ben aviat.

Anònim ha dit...

Demà me'n vaig cap a Papua (bé, primer un dia i mig a London).

He demanat a la Tona que em fés arribar els vostres correus electrònics per poder donar-vos el meu blog. Finalment l'he fet! I amb una foto de primer pla i tot!

http://olotpapua.blogspot.com

Per seguir amb la dinàmica, m'he inspirat amb l'adreça del nostre blog al Marroc.

Ja ho sabeu i molt bones vacances a tots!

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Dober zacetek

Anònim ha dit...

Per que no:)