dimecres, 21 de març del 2007

Activitats realitzades

Des del mes de gener, hem realitzat un seguit d'activitats com:

  • La primera activitat va tenir lloc el dia 30 de gener a la UDG (Universitat de Girona) on ens van informar sobre la situació actual del Marroc, de la família, l'educació i la cultura entre altres coses. Varen ser dues xerrades. La primera a càrrec del senyor Hassan Abarkan, educador social i mediador cultural de la localitat de Palafrugell, autor de "Jo vinc de Nador". La segona la va impartir la professora Marina de Regil, especialista en temes del Marroc.
  • La segona es va fer al mateix institut (IES SEP La Garrotxa), el dia 3 de març, on en Jordi Teis ens va fer una xerrada sobre els documentals: "El documental com a gènere cinematogràfic". Amb ell vam aconseguir una idea clara dels documentals, quins tipus podem emprar, així com els seus orígens. Seguidament vam fer un dinar a "Can Guix" (que per cert ens van atipar molt i vam gaudir amb la memòria de la cambrera).
Després vam anar a l'institut on vam començar a decidir els possibles dissenys de la samarreta.

2 comentaris:

Tona ha dit...

HOla nens...sóc lA BoTONA. Una cosa:

Resulta que el dimecres 11 d'abril hi ha alumnes que no poden venir al taller d'edició de Pynacle, perquè són a Vimbodí ( ho fan seguir tot...) Per tant, quedem el següent dimecres 18 d'abril.

Penseu en els reportatges. De moment els únics que han presentat el projecte són en JOel i en David i, per cert, està molt ben plantejat.

Espero tornant de setmana santa rebre les propostes per escrit dels altres grups.

Bona setmana santa.

tona

auska1714 ha dit...

hola soc en Joel xD

A quina hora s'ha de ser al ies el dimecres?¿?

apa fins demà

Salut!